top extratv

Šta je Extra TV

Nova generacija televizije!

U velikoj Extra TV avanturi očekuje vas preko 160 najboljih svjetskih programa, Extra TV Videoteka sa najnovijim filmskim hitovima, kao i besplatne opcije snimanja, pauziranja i premotavanja programa, TV vodič i brojne interaktivne usluge.

Extra TV od sad možete imati i na dva (2) TV aparata. Priključak za drugi Extra TV iznosi 50 € a mjesečna pretplata 3 €.

Uživajte u Extra zabavi za svaki dan!

Extra TV lozinka

Zakažite snimanje Extra TV sadržaja preko svog mobilnog telefona.

Više ne morate da žurite: zahvaljujući novoj opciji snimanja putem mobilnog telefona, svi sadržaji koje poželite biće vam dostupni, bez obzira na mjesto i vrijeme.

Da biste koristili ovaj servis, dovoljno je da odete u najbliži T-Centar i dobijete lozinku za korišćenje usluge koja je vezana za fiksni broj (Telekom mreža). Lozinku možete preuzeti i preko Extra TV menija , kliknite na Extra TV Meni / Servisi fiksne mreže / Extra TV lozinka kako bi generisali lozinku.

Svi Telekom korisnici mogu zakazati snimanje slanjem SMS poruke na broj 14771, sa sljedećim sadržajem: BROJ FIKSNOG TELEFONA razmak LOZINKA razmak VRIJEME EMISIJE razmak KANAL*.

*Primjer: Ukoliko je vaš fiksni broj 020 500 550, vaša lozinka 12345, a emisija koju želite da snimite počinje u 21.30 na televiziji Vijesti vaš SMS za snimanje ovog sadržaja izgledaće ovako: 020500550 12345 21:30 VIJESTI