AKTIVIRAJ MONSTER OPCIJU
I NA POKLON DOBIJAŠ STRAVA TORBICU

11.397 poziva i poruka prema donatorskoj liniji 1511

snijeg

Od petka popodne do jutros u 7 sati bilo je 11 397 poziva i poruka prema donatorskoj liniji 1511, koju je Crnogorski Telekom otvorio i tako crnogorskim građanima omogućio da i oni daju svoj doprinos i pomognu ugroženima od vremenskih nepogoda. Iz fiksne telefonije je bilo 1155 poziva, iz mobilne ih je bilo 10242, a poslato je i 4883 SMS-ova.

Donatorska linija 1511 je otvorena za sve korisnike fiksne T-Com i mobilne T-Mobile mreže. Cijena poziva i sms-a prema broju 1511 je jedan euro. Sakupljeni novac će, zajedno sa 10 hiljada eura koje je opredijelio Telekom, biti uplaćen na račun Crvenog krsta Crne Gore i upotrijebljen za saniranje štete i konkretnu pomoć porodicama u svim opštinama koje je pogodila ova nepogoda.

Kompanija poziva sve pojedince i privredna društva da se i sami pridruže ovoj humanitarnoj akciji, kako bi svi zajedno pomogli porodicama kojima je nevrijeme nanijelo ogromnu štetu.

Zaposleni u Crnogorskom Telekomu su dali svoj doprinos organizovanjem akcije čišćenja sniježnih nanosa tokom vikenda. Osim čišćenja prilaza upravnoj zgradi Kompanije u Moskovskoj ulici kao i zgradi Magistralnog TK centra u bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, zaposleni i menadžment kompanije su pokazali solidarnost učešćem u akciji čišćenja krova i prilaza Institutu za javno zdravlje u Podgorici.

Kompanija je doprinijela sprovođenju neophodnih mjera u cilju smanjenja potrošnje električne energije, na koje je apelovala Vlada Crne Gore, dodatnom racionalizacijom i gašenjem rasvjete u poslovnim objektima.