AKTIVIRAJ MONSTER OPCIJU
I NA POKLON DOBIJAŠ STRAVA TORBICU

Crnogorski Telekom se priključio akciji „Darujmo srcem“

Donatorska linija 14543 za pomoc u liječenju djevojčica sa Cetinja

T-Mobile korisnici su od danas u mogućnosti da slanjem sms-a na broj 14543 doniraju za pomoć u liječenju tri djevojčice koje boluju od cerebralne paralize. Cijena poruke je 1 euro (PDV uključen), a sav prihod koja će biti prikupljen tokom humanitarne akcije, biće uplaćen u svrhu liječenja Sare Božović, Ivane Janković i Andree Begović, kojima je neophodan medicinski tretman u Ruskoj Federaciji.

Akciju su pokrenuli roditelji tri djevojčice, uz podršku Prijestonice Cetinje. U okviru akcije, u saradnji sa Udruženjem estradnih umjetnika i izvođača Crne Gore, u utorak, 23. avgusta, na Ljetnjoj pozornici na Cetinju biće upriličen veliki humanitarni koncert „Darujmo srcem“, na kojem će nastupiti niz renomiranih crnogorskih muzičara. Ulaznice koštaju tri eura i naći će se u prodaji danas, 22. avgusta – na Cetinju (Dvorski trg) i u Podgorici (Trg Republike – „Gradska knjižara“). Sav prihod od prodatih ulaznica biće namijenjen u svrhu Ivaninog, Andreinog i Sarinog liječenja.

Akcija „Darujmo srcem“, u okviru koje svi građani Crne Gore mogu uplatiti donacije i na posebni žiro-račun (535-12098-63), trajaće do 4. septembra. Dan kasnije je planirano da tri djevojčice otputuju na medicinski tretman u Rusku Federaciju.

Crnogorski Telekom poziva sve korisnike da se pridruže akciji, kako bi ponovo zajedno pokazali solidarnost i pomogli djevojčicama da dobiju neophodnu medicinsku pomoć.