AKTIVIRAJ MONSTER OPCIJU
I NA POKLON DOBIJAŠ STRAVA TORBICU

Telekom donirao vozila hitnoj pomoći u Kolašinu i Žabljaku

13.03.2013.

donacijavozila1

Izvršni direktor Telekoma Rudiger Šulc danas je u Kolašinu uručio ključeve dva sanitetska vozila koje je Kompanija donirala Zavodu za hitnu medicinsku pomoć. Donacija se sastoji od dva vozila marke Dacia Logan koja će se koristiti za potrebe hitne pomoći u Kolašinu i Žabljaku, a po potrebi i na teritoriji drugih jedinica Zavoda.

Ukupna vrijednost donacije Telekoma je 34 hiljade eura.

donacijavozila2  donacijavozila3

Događaju su prisustvovali i ministar zdravlja Miodrag Radunović i direktor Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Saša Stefanović. Izvršni direktor Telekoma je izjavio da donacija sanitetskih vozila još jednom pokazuje brigu i posvećenost Telekoma građanima i oblasti zdravstva. On je naglasio da se posebno raduje tome što je pomoć stigla do onih kojima je i najpotrebnija. Istovremeno je izrazio zadovoljstvo što će donacija doprinijeti podizanju nivoa zdravstvene zaštite u ovim opštinama na Sjeveru.

“Ovo je donacija iza koje stoji 700 zaposlenih u Telekomu, rekao je Šulc, ističući da će Kompanija nastaviti da pruža podršku zajednici, kao i da radi na poboljšanju kvaliteta života crnogorskih građana.”

Ministar zdravlja Miodrag Radunović i direktor Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Saša Stefanović zahvalili su Telekomu na vrijednoj donaciji, ističući da će donirana vozila hitne pomoći svakako podići kvalitet medicinske pomoći u Kolašinu i na Žabljaku. Oni su izrazili zahvalnost Telekomu na brizi o zajednici i zdravlju građana.