AKTIVIRAJ MONSTER OPCIJU
I NA POKLON DOBIJAŠ STRAVA TORBICU

Uručena donacija povodom pet godina Premium programa

  • Klinika za ginekologiju i akušerstvo KCCG-a dobila savremene laparoskopske instrumente
  • Zajednička donacija Hipotekarne Banke i Crnogorskog Telekoma

Predstavnici Hipotekarne Banke i Crnogorskog Telekoma uručili su donaciju – set laparoskopskih instrumenata Klinici za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Crne Gore. Riječ je o zajedničkoj donaciji kojom dvije kompanije obilježavaju pet godina Premium programa, čije Premium kartice, uz brojne povoljnosti, koristi preko 19,5 hiljada građana u Crnoj Gori.

Tim povodom, direktorka KCCG-a Zorica Kovačević uručila je zahvalnice Esadu Zaimoviću, glavnom izvršnom direktoru Hipotekarne Banke i Miliji Zekoviću, izvršnom direktoru Crnogorskog Telekoma. Direktorka se zahvalila na vrijednom poklonu i poželjela donatorima puno uspjeha u daljem radu.

„Ovo nije vaša prva donacija našoj ustanovi, a uvjerena sam da ćete i ubuduće nastaviti da podržavate najveću “kuću zdravlja” u našoj zemlji. O značaju donacije najviše govori činjenica da će donirani instrumenti obezbijediti kontinuiranu primjenu minimalno invazivne hirurgije u ginekologiji. Riječ je o mikroinvazivnim hirurškim procedurama sa monogostrukim benefitima po pacijentkinje u odnosu na klasične operativne zahvate”- kazala je direktorka Kovačević.

Milija Zeković, izvršni direktor Crnogorskog Telekoma je istakao da je ova donacija još jedna u nizu aktivnosti kojom Telekom pruža podršku zdravstvenom sistemu Crne Gore. “Raduje nas što smo udružili snage sa našim partnerima iz Hipotekarne Banke i na polju društvene odgovornosti. Ovo je pravi način da proslavimo pet godina Premium programa - tako što ćemo uspjeh podijeliti sa drugima” – kazao je Zeković.

Glavni izvršni direktor Hipotekarne Banke Esad Zaimović naveo je da na polju društveno odgovorni inicijativa, Hipotekarna Banka posebnu pažnju posvećuje građanima u cilju poboljšanja njihove zdravstvene zaštite. “Ovu donaciju realizujemo u ime naših klijenata i partnera Premium programa. Vjerujem da će i druge kompanije slijediti primjer naše banke i Telekoma, jer svi mi zajedno možemo dati doprinos boljitku zajednice, i kao pojedinci i kao kompanije.”

Premium kartice trenutno koristi preko 19.500 korisnika, a uz njih korisnici ostvaruju popust do 30 odsto i kupovinu na rate na preko 1.230 prodajnih mjesta kod 405 partnera ovog programa.