Uručena donacija povodom pet godina Premium programa

Predstavnici Hipotekarne Banke i Crnogorskog Telekoma uručili su donaciju – set laparoskopskih instrumenata Klinici za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Crne Gore.

Dodijeljena prva nagrada u ovonedjeljnom Magisto takmičenju #MOJVIDEO

Prva nagrada u okviru ovonedjeljnog Magisto takmičenja #MojVideo, pripala je Miodragu Popoviću iz Podgorice. Miodrag je nagrađen telefonom Sony Xperia E1.

Telekom donirao sredstva za nabavku mamografa

Crnogorski Telekom je u okviru strategije društveno odgovornog poslovanja nastavio sa ulaganjem u projekte od značaja za crnogorske građane. Kompanija se donacijom od pet hiljada eura uključila u akciju prikupljanja sredstava za nabavku mamografa za Dom zdravlja Cetinje.

Telekom donirao 15 televizora vrtićima

Petnaest javnih predškolskih ustanova, iz 14 crnogorskih gradova, dobilo je na poklon od Telekoma televizore i jednogodišnju pretplatu na Extra TV pakete - Start i Crtaći. Akciju 15 televizora za 15 vrtića Telekom je organizovao u saradnji sa udruženjem Roditelji.

Telekom najbolja kompanija u oblasti društvene odgovornosti

Na svečanosti u Vili Gorica, Crnogorskom Telekomu je danas uručeno važno priznanje – godišnja nagrada Privredne Komore Crne Gore (PKCG) za najbolju kompaniju u oblasti društvene odgovornost1 u 2012. godini. Izvršnom direktoru Telekoma, Rudigeru Šulcu, nagradu je uručio predsjednik Crne Gore, Filip Vujanović.

Telekom donirao vozila hitnoj pomoći u Kolašinu i Žabljaku

Izvršni direktor Telekoma Rudiger Šulc danas je u Kolašinu uručio ključeve dva sanitetska vozila koje je Kompanija donirala Zavodu za hitnu medicinsku pomoć. Donacija se sastoji od dva vozila marke Dacia Logan koja će se koristiti za potrebe hitne pomoći u Kolašinu i Žabljaku, a po potrebi i na teritoriji drugih jedinica Zavoda.

Telekom pomogao Fakultet likovnih umjetnosti na Cetinju

Crnogorski Telekom će svoje poslovne prostorije na Cetinju ustupiti na korišćenje Fakultetu likovnih umjetnosti, kako bi studenti i profesori dobili prostor za rad, nakon što je zgrada Ruskog poslanstva, u kojoj se Fakultet prethodno nalazio, ljetos oštećena u požaru, objavljeno je na današnjoj konferenciji za medije.

Akcija dobrovoljnog davanja krvi u Crnogorskom Telekomu

U Crnogorskom Telekomu je danas organizovana akcija dobrovoljnog davanja krvi u kojoj su učestvovali zaposleni i menadžment kompanije. Kompanija se uključila u akciju “Daj krv – spasi život!”, u saradnji sa Crvenim krstom Crne Gore i Centrom za transfuziju, imajući u vidu da je procenat dobrovoljnog davanja krvi u Crnoj Gori ispod zadovoljavajućeg, oko 2,5% , dok je svjetski standard 4-5%.

Besplatan ADSL internet svim školama u Crnoj Gori

Crnogorski Telekom će omogućiti svim osnovnim i srednjim školama u Crnoj Gori besplatno korišćenje superbzog ADSL interneta i u narednih pet godina. Memorandum o nastavku saradnji na ovom projektu potpisali su danas Džejson King (Jason King), direktor Marketinga Crnogorskog Telekoma i Srđan Raičević, sekretar Ministarstva prosvjete i sporta.

Studenti ETF-a na praksi u Crnogorskom Telekomu

U Crnogorskom Telekomu će od danas do 11. maja biti na praksi 24 studenta Elektrotehničkog fakuletata Univerziteta Crne Gore. Studente, prodekana ETF-a Budimira Lutovaca i prof. dr Igora Radusinovića, danas su svečano dočekali direktorka Tehnike Crnogorskog Telekoma Eva Ulićević i direktor ljudskih resursa Endre Horanji.

Telekom se pridružio globalnoj akciji „Sat za planetu“

Crnogorski Telekom će u subotu, 31. marta u 20:30 h, na sat vremena isključiti svijetla u svojim poslovnim objektima, u znak podrške međunarodnoj akciji „Sat za planetu“ koju na globalnom nivou organizuje fondacija WWF (Svjetski fond za prirodu), radi podizanja svijesti o problemu klimatskih promjena.

11.397 poziva i poruka prema donatorskoj liniji 1511

Od petka popodne do jutros u 7 sati bilo je 11 397 poziva i poruka prema donatorskoj liniji 1511, koju je Crnogorski Telekom otvorio i tako crnogorskim građanima omogućio da i oni daju svoj doprinos i pomognu ugroženima od vremenskih nepogoda. Iz fiksne telefonije je bilo 1155 poziva, iz mobilne ih je bilo 10242, a poslato je i 4883 SMS-ova.

Crnogorski Telekom izdvojio 10.000€ za pomoć gradjanima ugroženim vremenskim nepogodama

Crnogorski Telekom je odlučio da sa 10 hiljada eura pomogne građanima ugoženim nevremenom u Crnoj Gori. Kompanija je otvorila i donatorsku liniju kako bi omogućila svima da u znak solidarnosti daju svoj doprinos saniranju štete nastale zbog obilnih sniježnih padavina i olujnog nevremena u velikom broju crnogorskih opština.

Akcija dobrovoljnog davanja krvi u Crnogorskom Telekomu

U Crnogorskom Telekomu je danas organizovana akcija dobrovoljnog davanja krvi u kojoj su učestvovali zaposleni i menadžment kompanije. Tim povodom, Centru za transfuziju krvi donirana su tri mobilna kreveta sa transfuzionim instrumentima u znak podrške ovakvim humanitarnim akcijama na teritoriji Podgorice i ostalim djelovima Crne Gore.

Akcija dobrovoljnog davanja krvi u Crnogorskom Telekomu

Crnogorski Telekom će sjutra organizovati akciju dobrovoljnog davanja krvi za zaposlene u kompaniji. Tim povodom, Centru za transfuziju krvi biće donirana tri mobilna kreveta sa transfuzionim instrumentima u znak podrške ovakvim humanitarnim akcijama na teritoriji Podgorice i ostalih djelova Crne Gore.

Crnogorski Telekom se priključio akciji „Darujmo srcem“

T-Mobile korisnici su od danas u mogućnosti da slanjem sms-a na broj 14543 doniraju za pomoć u liječenju tri djevojčice koje boluju od cerebralne paralize. Cijena poruke je 1 euro (PDV uključen), a sav prihod koja će biti prikupljen tokom humanitarne akcije, biće uplaćen u svrhu liječenja Sare Božović, Ivane Janković i Andree Begović, kojima je neophodan medicinski tretman u Ruskoj Federaciji.

Crnogorski Telekom potpisao Memorandum o razumijevanju

Crnogorski Telekom je danas potpisao Memorandum o razumijevanju „Klimatski odgovor“. Potpisivanje Memoranduma organizovao je Crveni krst Crne Gore, a potpisnici dokumenta su i Ministarstvo održivog razvoja i turizma Crne Gore kao i brojne nevladine organizaicije i privredni subjekti

Internet radionica za učenike osnovnih škola u Budvi

  • Partnerski projekat Crnogorskog Telekoma i Vlade Crne Gore na povećanju informatičkog znanja
  • Internet radionica za učenike osnovnih škola u Budvi
  • Upoznavanje s interaktivnim funkcijama i mogućnostima interneta
  • Takmičenje za najbolji školski sajt
  • Crnogorski Telekom ulaže milion eura u ovaj projekat

Počeo sajam T-Mobile Open Days 2009

U Podgorici je juče počeo Treći sajam visokog obrazovanja i stipendija - T-Mobile Open Days 2009, na kojem je svoju ponudu predstavilo preko 50 izlagača.

“Power Your Future” program u Crnogorskom Telekomu

U Crnogorskom Telekomu je održan prvi “Power your future“ program, koji je nastao kao rezultat saradnje sa EESTEC-om, studentskom organizacijom Elektrotehničkog fakulteta (ETF) iz Podgorice.

Završeno državno takmičenje osnovnih i srednjih škola za najbolji sajt

Najbolje internet prezentacije među osnovnim i srednjim školama u Crnoj Gori, imaju O.Š “Ratko Žarić” iz Nikšića i Srednja mješovita škola (S.M.Š) “Braća Selić“ iz Kolašina, odluka je petočlanog žirija koji je imao težak zadatak da izabere pobjednike u konkurenciji 94 osnovne i 37 srednjih škola.

T-Mobile nagradio pobjednicu panel diskusije o zaštiti životne sredine

T-Mobile je danas u Budvi, u okviru 16. Sajma Ekologije, nagradio Jelenu Mugošu, studentkinju iz Podgorice, ekskluzivnim uređajem - mini lap-topom marke Asus i mobilnim internetom. Ona je pokazala najveći nivo znanja na panel diskusiji, u okviru koje su studenti odgovarali na pitanja pred stručnim žirijem o stanju životne sredine u Crnoj Gori i u svijetu.

Akcija uređenja Virpazara

Zahvaljujući jednodnevnoj akciji koju je organizovao Crnogorski Telekom, Virpazar je u nedjelju zablistao novim sjajem. Preko stotinu volontera, zaposlenih u kompaniji, mještana, ali i izviđača iz svih krajeva Crne Gore učestvovali su u čišćenju korita crmničke rijeke, postavljanju klupa i kanti za otpatke u parku, farbanju ograde na pristaništu, kao i čišćenju drugih javnih površina u Virpazaru.

Telekom otvorio donatorsku liniju 1511

Crnogorski Telekom je odlučio da sa 25 hiljada eura pomogne građanima pogođenim poplavama u Crnoj Gori i da otvori donatorsku liniju omogući crnogorskim građanima da i oni daju svoj doprinos saniranju velike štete koja je zadesila mnoge porodice u Crnoj Gori.