AKTIVIRAJ MONSTER OPCIJU
I NA POKLON DOBIJAŠ STRAVA TORBICU

Uštedite vrijeme, angažujte
virtuelnog savjetnika!

Zovu ga i digitalni asistent, znan je i kao chatbot...
Automatizovano rješenje koje koristi vještačku inteligenciju da razumije i rješava korisničke probleme u realnom vremenu.
U osnovi je AI platforma koja pomaže kompanijama da efikasno komuniciraju sa svojim klijentima.

Glavne karakteristike

Naš virtuelni savjetnik odgovara na pitanja klijenata direktno komunicirajući s njima kroz chat. Prepoznaje kontekst konverzacije, koristi bazu znanja da efikasno komunicira i dostupan je 24/7.

  • Zasniva se na modernim AI rješenjima koja uključuju tehnologije poput obrade prirodnog jezika i digitalne vizuelne obrade.
  • Glavna komponenta platforme je modul za razgovor koji tumači unijete izraze, semantičko značenje teksta, pretražuje bazu znanja i na osnovu toga donosi odluku.

Modeli primjene

  • Umjesto da korisnik provodi vrijeme pretražujući web stranice, može direktno komunicirati sa virtuelnim savjetnikom koji će mu dati brze i precizne odgovore... A ako bude potrebno, spojiće ga sa agentom.
  • Inteligentni virtuelni savjetnik može odgovoriti na stotine hiljada zahtjeva u isto vrijeme, a korisnička služba može pružati uslugu 24 sata dnevno bez potrebe da angažuje ljude sve vrijeme.
  • Može pomoći u rješavanju žalbi, objašnjavati servise, rješavati dileme, a svakako davati jednostavne informacije tipa vrijeme otvaranja, raspoloživost proizvoda...
  • Popunjavanje formulara često je naporan zadatak, a virtuelni savjetnik može da asistira klijentu u tome. Precizno će voditi klijenta kroz cio proces, i to mu nikada neće dosaditi.

Želite da i vaša kompanija ima virtuelnog savjetnika?

Rješenje je intuitivno i jednostavno za korišćenje, uz minimalnu obuku. Veoma je prilagodljivo i ekonomično, pouzdano i sigurno.

Virtuelni savjetnik Start Pro Premium
Broj sesija uključenih u pretplatu - 500 5000
Pretplata 0 € 119,79 € 603,79 €
Cijena sesije van pretplate 0,36 € 0,30 € 0,24 €

Cijene su sa PDV-om.