Xperia® XZ Premium

Inovativni flagship proizvod: Xperia XZ Premium

Xperia XZ Premium je opremljen novom Motion Eye™ kamerom, naprednih mogućnosti snimanja pokreta nevidljiviih ljudskom oku. Jedinstven dizajn, vrhunski 4K HDR ekran i pametne funkcije čine ovaj telefon našim najinovativnijim proizvodom do sada

Pogledaj video Pogledaj galeriju
Naruči

Otkriva potpuno novi svijet snimanja pokreta

Motion Eye™ kamera može da snimi čak 960 frejmova u sekundi zahvaljujući Super slow motion funkciji i mogućnosti 4 puta sporijeg snimanja od bilo kog drugog pametnog telefona.

Pogledaj video

Prvi pametni telefon na svijetu sa 4K HDR ekranom

Za besprekorne slike čak i uslovima slabog osvjetljenja

Prvi pametni telefon na svijetu sa 4K HDR ekranom

Xperia XZ Premium ima 4K HDR ekran - prvi takav na svijetu

Sada je omogućeno gledanje najboljeg Amazon Prime Video sadržaja u 4K HDR rezoluciji

Mogućnost praćenja odabranog sadržaja na Amazon Prime Video u 4K HDR rezoluciji na mobilnom telefonu. Sada sa Xperia XZ Premium.

Svaki aspekt je savršen

Savršene linije. Površina poput ogledala. Xperia XZ Premium je podjednako elegantan i ergonomičan

Ne plašite se kiše

Projektovan da izdrži iznenadna kvašenja, potapanja i prskanja
Vodootporan: ne propušta prašinu i zaštićen je Corning® Gorilla® Glass 5 staklom, za visoki nivo zaštite

Postavlja standarde zvuka

High-Resolution Audio sistem vam omogućava da čujete detalje i nijanse pesme koju slušate, baš kao da ste pored samog izvođača

processor

Najmoćniji procesor u Sony mobilnim telefonima

Brza i tečna pretraga, poboljšane igračke karakteristike, video strim bez zakašnjenja, i zadivljujuće multi-tasking mogućnosti - sve funkcioniše velikom brzinom zahvaljujući novom Qualcomm® Snapdragon™ 835 procesoru

Pametni telefon koji neprestano uči

Xperia XZ Premium uči od vas i iz dana u dan se prilagođava vašem načinu života. On je vaš pomoćnik u svemu, od praćenja nivoa baterije preko prepoznavanja omiljenih funkcija i navika.

xperia actions

Xperia® Actions

Xperia XZ Premium vodi računa o malim stvarima kao što je prebacivanje na režim bez zvuka u trenucima kada je to potrebnо

smart stamina

Smart Stamina

Opcija Smart Stamina povećava efikasnost baterije tako što na osnovu vaše prosječne upotrebe procenjuje koliko će baterija trajati. Xperia XZ Premium optimizuje punjenje uređaja što produžava život baterije.

Unapređene igračke mogućnosti

Uz PlayStation®4 konzolu, možete igrati i najnovije igrice na vašem Xperia XZ Premium telefonu. Istražujte udaljene galaksije za trpezarijskim stolom ili postignite pogodak dok uživate na terasi samo uz Sony PS4.

smart stamina

SPECIFIKACIJE

  • 19MP Motion Eye™ kamera sa Super Slow motion funkcijom
  • 5.5" 4K HDR ekran
  • Vodootporni dizajn
  • Qualcomm® Snapdragon™ 835 procesor
  • USB Type-C™
  1. * Xperia XZ Premium & Xperia® XZs sadrže senzore sa mogućnošću slow-motion snimanja video zapisa u visokoj rezoluciji sa 960 frejmova u senkundi. Potvrđeno od strane Strategy Analytics' SpecTRAX servisa na preko 9800 uređaja. Važi od 12/16/2016.
  2. ** Xperia XZ Premium poseduje 4K HDR (High Dynamic Range, 2160 x 3840) ekran od 5.5 inča. Potvrđeno od strane Strategy Analytics' SpecTRAX servisa na preko 9800 uređaja. Važi od 12/16/2016.
  3. *** Xperia XZ Premium je otporan na vodu i prašinu, i ne morate da brinete zbog kiše ili iznenadnog upadanja u vodu, ali vodite računa da svi portovi i konektori budu adekvatno zaštićeni. Ne potapajte telefon direktno u vodu (morsku, slanu ili hlorisanu), ili bilo kakvu tečnost. Garancija ne pokriva nepravilno rukovanje uređajem ili fizička oštećenja. Uređaj je testiran prema IP65/68 standardima. Više informacija na www-admin.sonymobile.com/waterresistant. Napomena: USB portovi na Xperia® XZ nisu zaštićeni poklopcem, pre punjenja obavezno proverite da li su svi portovi potpuno suvi.
  4. **** Brzina preuzimanja i slanja podataka zavisi od kapaciteta mreže.
  5. ***** Memorija se sastoji od 15GB sistemske memorije i 49GB interne memorije za muziku, fotografije, preuzete aplikacije i njihove podatke.
Detaljne karakteristike