Takmičenje „E-RAČUN - Brzo i digitalno“ je završeno
Hvala svima koji su učestvovali

Spisak pobjednika

Pobjednik trećeg kola takmičenja: JELENA GRUJIĆ iz Podgorice

Pobjednik drugog kola takmičenja: RADIVOJE OSTOJIĆ iz Podgorice

Pobjednik prvog kola takmičenja: NIKOLA VUKOVIĆ iz Podgorice

 

 

Ko ima pravo da učestvuje?


U takmičenju „E-RAČUN - Brzo i digitalno“ mogu da učestvuju postpaid korisnici mobilne mreže koji se u toku trajanja jednog od tri kola nagradne igre prijave za primanje mjesečnog računa na e-mail, i oni koji već imaju aktiviran e-račun, a koji koriste usluge govornog  servisa i mobilnog interneta, kao i korisnici fiksne mreže koji se u toku trajanja jednog od tri kola nagradne igre prijave za primanje mjesečnog računa na e-mail, i oni koji već imaju aktiviran e-račun.

 

Dva su uslova za učestvovanje u takmičenju:

1. Da se korisnik prijavi za primanje računa na e-mail u jednom od navedena tri kola, ili da već ima aktiviranu uslugu primanja računa na e-mail.


 

2. Potrebno je da korisnik sa e-maila na koji prima mjesečni račun, na našu e-mail adresu  web.marketing@telekom.me pošalje odgovor na pitanje:
 

„Zašto svoje račune primam na e-mail?“

 

Pošalji nam svoj odgovor, a mi ćemo izbrati najbolji – najkreativniji – najduhovitiji odgovor i nagraditi ga smartfonom Huawei P Smart 2021!

 

Sve što je potrebno jeste da imaš aktiviranu uslugu primanja računa na e-mail i do 15. novembra 2021. na e-mail web.marketing@telekom.me pošalješ svoj odgovor na pitanje „Zašto svoje račune primam na e-mail?“.

Tročlana komisija iz Crnogorskog Telekoma će na kraju svakog kola, od svih poslatih odgovora korisnika iz svakog kola, odabrati najbolji – najkreativniji odgovor, i, ako zadovoljava uslove takmičenja, proglasiti je za pobjedničku, i korisnika koji ga je poslao nagraditi telefonom HUAWEI P Smart 2021.

Ime dobitnika će biti objavljeno na zvaničnoj internet stranici Crnogorskog Telekoma www.telekom.me i na zvaničnim profilima Crnogorskog Telekoma na društvenim mrežama.

Kako se prijaviti uslugu E-račun (uslugu primanja računa preko e-maila)?

  • preko web sajta Crnogorskog Telekoma, prijava se nalazi na linku: https://telekom.me/privatni-korisnici/e-racun, tako što će unijeti e-mail adresu za prijem E-Računa
  • pozivom Call Centra na 1500, tako što će prijaviti e-mail adresu za prijem E-Računa
  • posjetom T-Centra, tako što će prijaviti e-mail adresu za prijem E-Računa.
     

Pravo na učešće u takmičenju imaju:

Postpaid korisnici mobilne mreže
Korisnici fiksne mreže
Pravila Takmičenja E-račun - Brzo i digitalno (28 KB)