Telekom, vaš partner za digitalizaciju biznisa


Pomažemo firmama da optimizuju procese, informacionu i komunikacionu tehnologiju, da eliminišu neizvjesnosti i iskoriste sjajne prednosti Clouda.

S nama ne dobijate samo savremena rješenja prilagođena vašem poslu i potrebama, već oslonac i punu podršku u procesu.

side image

Digitalizacija firme

Nudimo vam aplikacije, najbolje u klasi, sa inteligentnim Cloud servisima koji transformišu način rada.

 

Mejlu i poslovnim podacima pristupate bilo kada, bilo gdje, sa bilo kog uređaja; treba vam samo internet veza. Svi vaši podaci nalaze se na sigurnim serverima, i sigurni su od krađe i zloupotrebe.

 

side image

Digitalizacija procesa

Od Call centra koji radi sa bilo kog mjesta, preko digitalnog računovodstva i digitalnog upravljanja dokumentima i arhivom, do aplikacija za efikasniji rad s klijentima. Jedno je zajedničko: optimizacija poslovnih procesa.  

 

Vaši podaci se čuvaju u bezbjednom okruženju u Cloudu dizajniranom da omogući lak pristup ovlašćenim korisnicima. Pristup možete dozvoliti i spoljnim saradnicima.
 

side image

Smart City / IoT

Poslovnim korisnicima nudimo napredna digitalna rješenja koja omogućavaju automatizaciju procesa na najvišem nivou. Inovativne aplikacije mijenjaju naš svijet.

 

Pametni gradovi. Grad kao sistem koji koristi digitalne tehnologije da smanji troškove i potrošnju energije, i stvori čistiju životnu sredinu. Pametni parking, ulična rasvjeta, odvoz komunalnog otpada, pametne klupe...

 

Internet stvari. S mrežnim povezivanjem uređaja koji komuniciraju preko senzora sve je moguće. Koristeći IoT (Internet of Things) razvili smo napredne digitalne servise za razne oblasti: proizvodnja, poljoprivreda, zdravstvo, saobraćaj, bankarstvo, osiguranje, zaštita životne sredine.

side image

ICT

Skup telekomunikacionih i IT servisa i proizvoda integrisanih u cilju pružanja kompletne usluge korisniku: od dizajna mreže, projektovanja i implementacije predloženih sistema, preko održavanja opreme i servisa, do ekspertske konsultantske usluge.

 

S našom Integris uslugom ne dobijate samo telekomunikacijsko i IT rešenje, već pouzdanog partnera u svijetu poslovanja.


Glavne prednosti:
 

- Nema inicijalnih kapitalnih troškova
- Ugovor se potpisuje za specificirani paket usluga
- Kontrolisan trošak – mogućnost fiksnih mjesečnih naknada
- Optimalna i skalabilna rješenja
- Personalizovana ekspertiza
- Fleksibilnost i proaktivinost