<iframe src="//www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NQNGLFF&l=dataLayer" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe>


SADA JE VAŽNO DA SMO POVEZANI – DIGITALNO
OSTANITE BEZBJEDNI, OSTANITE KOD KUĆE

Zbog aktuelne epidemiološke situacije svi smo na istom zadatku. Solidarnost i saradnja sada su nam potrebni više nego ikada. I kontakti.
One direktne smo ograničili, a digitalna komunikacija postala nam je glavni oslonac.


#ZajednoSmoDigitalno

Mi brinemo

U želji da pokažemo zahvalnost, zajedništvo i solidarnost sa onima koji su svakodnevno na terenu, daleko od svojih porodica, NKT-u Vlade Crne Gore donirali smo 20.000 eura za borbu protiv koronavirusa. Vjerujemo da u ovakvim trenucima svi možemo da kroz pojedinačne doprinose podijelimo zajednički teret okolnosti u kojima smo se našli. Poštujmo preventivne mjere, i na taj način pomozimo u borbi protiv pandemije.

Svjesni smo odgovornosti koju u ovoj situaciji imamo, i posvećeni tome da korisnicima pružimo nesmetane usluge. Naši timovi aktivno rade i obezbjeđuju da sve funkcioniše, i da svi ostanemo povezani, vodeći računa o punoj bezbjednosti naših zaposlenih, korisnika i poslovnih partnera. Pratimo i poštujemo preporuke koje propisuju Vlada i Ministarstvo zdravlja Crne Gore, i nadležne zdravstvene organizacije.

Koristite prednosti digitalnog kontakta

Mnogo toga možete obaviti ne izlazeći iz kuće – ne samo za sebe, već i za one kojima digitalni svijet i nije tako blizak. Čuvajmo jedni druge!

#BRZOIDIGITALNO

Telekom ME aplikacija
Pripejd dopune
Društvene mreže
Online prijava problema
Elektonski račun
Besplatno 100 GB fiksnog neta
Otključani kanali

Nemate internet u svom domu? Aktivirajte besplatan fiksni internet.

Svi naši korisnici Extra TV-a koji nemaju internet paket, umjesto 1 GB fiksnog interneta mjesečno – sada dobijaju 100 GB. Jer sada je važno da smo povezani – digitalno.

Aktivacija je laka, sve možete sami – od kuće.

Praktični koraci

T-Centri

Naše poslovnice trenutno rade smanjenim kapacitetom. Radno vrijeme je skraćeno, ali su higijenske i sanitarne mjere pojačane; prostor se čisti i dezinfikuje više puta tokom dana. Molimo vas da se držite propisanog rastojanja da bismo tako jedni druge zaštitili.

Najbolji način da obavite sve što vam treba, i da najlakše budemo u kontaktu jesu digitalni kanali. Sve možete obaviti #brzoidigitalno.

Novo radno vrijeme